Bh band är viktigare än man tror i jakten på rätt sorts behå.

Bh bandBh band är till för att behån ska sitta på plats, och de har varit en naturlig del av plagget sedan det att det uppfanns och började användas. Konstruktionen är enkel; man trär in armarna i behån, hänger banden över axlarna och knäpper ihop den där bak. Det gäller också att rätta till kuporna så att de sitter där de ska. Så ser den mest klassiska behå-konstruktionen ut. De kan variera lite i utseende och vissa bh band är tunna och smala, andra är bredare, några bildar ett kors bak i ryggen och så vidare. Med en behå med band så kan man vara relativt säker på att den sitter på plats hela dagen, oavsett vilka aktiviteter man företar sig. 

Andra varianter

Sedan de första behå-varianterna uppfatts så har många fler modeller uppkommit och det är inte längre en självklarhet att en behå ska ha axelband. Till många outfits så passar en axelbandslös behå allra bäst och då får den traditionella med bh band ta ett steg åt sidan. Dock finns det också modeller med bh band som är avtagbara, så att man kan variera lite som man vill. Dessa kan man vanligtvis göra om även till en korsryggad behå. Kanske är det här den allra mest praktiska varianten, just eftersom att den går att ”bygga om”. Har man en behå med avtagbara bh band så behöver man eventuellt inte inhandla lika många olika, vilket ju är ett ekonomiskt alternativ.

Stor skillnad

I en välsorterad underklädesbutik så kan man hitta de flesta typer av behåmodeller och det går även bra att beställa en från internet där utbudet ofta är ännu större. De levereras då direkt hem till dörren. Oavsett vad man föredrar och vad man väljer att köpa, så är det ett faktum att bh band gör stor skillnad på en behå. Beroende på hur de sitter och huruvida behån har band eller inte, så passar de till olika typer av kläder. Vilken är din favorit? Med bh band? Utan? Ska de vara breda, eller kanske smala? Tänk att två band på en bysthållare kan göra så pass stor skillnad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>